Atlético de Madrid krijgt drie punten thuis

Atlético de Madrid viert nipte overwinning op Cádiz

Atlético de Madrid uitgesmeerd Cádiz, 3x2, op Zondag, op naar speeldag 8 van de La Liga. Komen in de wedstrijd, Madrid team kwam van twee wint en Sergio González's team kwam van twee trekt. Ángel Correa stond in brand.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Lucas Pires met 12 minuten op de klok, met een schot met de linkervoet. In de 27e minuut, Cádiz verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Roger Martí met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Na 32 minuten, Ángel Correa getroffen voor Atlético de Madrid, via een header in het strafschopgebied.

Na de pauze, Nahuel Molina maakten het tweede doelpunt voor Diego Simeone's team, met een rechtervoetaanval. Met 66 minuten op de klok, Ángel Correa heeft alles ingepakt, met een schot met de rechtervoet.

Na het resultaat Atlético de Madrid zijn 4e in de tabel, met 16 points, terwijl Cádiz op de plaats 12e zit, met 9 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Diego Simeone's team speelt thuis tegen Real Sociedad. In de tussentijd,  Cádiz team host Girona.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com
        Relevant?
        Kwaliteit?
        Factos Marcantes