Nationaal
Willem II zet in uitstekende weergave meer dan bezoekers in een wedstrijd m

VVV-Venlo struikelen om te verslaan tegen Willem II

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/18 00:57
E0

Willem II verslagen VVV-Venlo in een overwinning op Vrijdag, 1x3, op naar speeldag 15 van de Holand Second Division. In deze competitie, Rick Kruys's team kwam van een overwinning en Tilburg team kwam van een overwinning.In dit spel een nieuw record voor schoten op doel (18) dit seizoen.

Kort voor de pauze, VVV-Venlo zag Robert Klaasen een rechtstreekse rode kaart krijgen De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Thijs Oosting in de 57e minuut. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Na 63 minuten, Raffael Behounek verdubbelde de voorsprong voor Willem II. Met 80 minuten op de klok, Tilburg team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Freek Heerkens. In de laatste minuten van de wedstrijd, Rick Ketting scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Willem II zijn 1e in de tabel, met 32 points, terwijl VVV-Venlo op de plaats 7e zit, met 23 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Tilburg team bezoek Telstar. In de tussentijd, Rick Kruys's team speelt thuis tegen SC Cambuur.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 17 november 2023 - 20:00
Covebo Stadion - De Koel
Clay Ruperti
1-3
Rick Ketting 89'
Thijs Oosting 57'
Raffael Behounek 63'
Freek Heerkens 80'