Internationale
   Universidad de Chile behaalt drie indrukwekkende punten weg in een spannend

   Unión La Calera struikelen om te verslaan tegen Universidad de Chile

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/14 17:51
   E0

   Universidad de Chile uitgesmeerd Unión La Calera in een overwinning op Dinsdag, 1-3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 12 van Liga Chilena. Tot deze speeldag, La Calera team kwam van een overwinning en Gustavo Álvarez 's team kwam van Een gelijkspel.

   Het openingsdoelpunt werd gescoord door Matías Cavalleri na 35 minuten. Kort voor de pauze, Franco Calderón getroffen voor Universidad de Chile.

   In de 54e minuut, Leandro Fernández scoorde het tweede doelpunt voor Santiago team, vanaf de penaltystip. Federico Mateos maakte het laatste doelpunt in blessuretijd.

   Na het resultaat Universidad de Chile zijn 1e in de tabel, met 25 points, terwijl Unión La Calera op de plaats 16e zit, met 9 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Santiago team host Univ. Católica. In de tussentijd, La Calera team bezoek Unión Española.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   UNIÓN LA CALERA
   TEKENEN
   UNIVERSIDAD DE CHILE

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   aanbevolen spellen)
   U dinsdag, 14 mei 2024 - 00:00
   Nicolás Chahuán Nazar
   Nicolás Millas
   1-3
   Matías Cavalleri 35'
   Franco Calderón 45'
   Leandro Fernández 54' (pen.)
   Federico Mateos 90'