Internationale
    Overwinning nooit in twijfel voor AZ Alkmaar thuis in een veelbewogen wedst

    UEFA Youth League: AZ Alkmaar speeltje met FC Klaipeda

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/10/03 18:30
    E0

    AZ Alkmaar overwonnen FC Klaipeda, 12x0, op Dinsdag, in een wedstrijd met betrekking tot van de UEFA Youth League. Zowel Alkmaar team als Klaipeda team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie. Jasper Hartog was de ster met 3 doelen en 3 assists.

    In de 11e minuut, Ro-Zangelo Daal openden de score voor AZ Alkmaar, vanaf de penaltystip. Alkmaar team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Kees Smit, na 22 minuten. Met 36 minuten op de klok, Jan Sierksma's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Lewis Schouten. Na 37 minuten, Jasper Hartog verdubbelde de voorsprong voor AZ Alkmaar. In de 40e minuut, Alkmaar team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Yoel van den Ban. Na 41 minuten, Jan Sierksma's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Dave Kwakman. Na 43 minuten, Yoel van den Ban verdubbelde de voorsprong voor AZ Alkmaar.

    Met 50 minuten op de klok, Jan Sierksma's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Anthony Smits. In de 58e minuut, Alkmaar team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Na 69 minuten, Jasper Hartog verdubbelde de voorsprong voor AZ Alkmaar. Spits heeft de hattrick, in de 76e minuut voltooid. In de 90e minuut, Julian Oerip scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

    In de volgende wedstrijd, AZ Alkmaar speelt uit tegen FC Klaipeda.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    AZ ALKMAAR
    TEKENEN
    FC KLAIPEDA
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U dinsdag, 03 oktober 2023 - 16:00
    Mervan Bejtullahu
    12-0
    Ro-Zangelo Daal 11' (pen.)
    Kees Smit 22'
    Lewis Schouten 36'
    Jasper Hartog 37' 69' 76'
    Yoel van den Ban 40' 43'
    Dave Kwakman 41'
    Anthony Smits 50' 58'
    Julian Oerip 90'