Internationale
TSC Backa Topola nipte overwinning behalen op de weg in een doelpuntenfesti

TSC Backa Topola verslaan FK Novi Pazar

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/03 03:15
E0

TSC Backa Topola verslaan FK Novi Pazar in een dichtbij overwinning op Dinsdag, 3-4, op speeldag 28. Naar deze wedstrijdweek, Novi Pazar team kwam van twee nederlagen en Bačka Topola team kwam van drie wint. Adem Ljajic was beslissend met 3 doelen.

Milos Pantovic opende de score in de 9e minuut. In de 11e minuut, Adem Ljajic getroffen voor FK Novi Pazar. Na 15 minuten, middenveld schoot Igor Matic's team tweede doelpunt, vanaf de penaltystip. Met 24 minuten op de klok, Aleksandar Cirkovic maakten het tweede doelpunt voor TSC Backa Topola. Aleksandar Cirkovic heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

Met 51 minuten op de klok, Ivan Milosavljevic ontslagen voor Zarko Lazetic's team. Na 55 minuten, middenveld verdubbelde de voorsprong voor Bačka Topola team. In de slotfase van het spel, Novi Pazar team zag Ebenezer Annan een rechtstreekse rode kaart krijgen in de tijd toegevoegd op, Adem Ljajic hebben de hattrick, voltooid. Met dit doel heeft Adem Ljajic zijn doel zeven van de huidige campagne behaald.

Na het resultaat TSC Backa Topola zijn 3e in de tabel, met 59 points, terwijl FK Novi Pazar op de plaats 8e zit, met 35 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Bačka Topola team host Cukaricki, terwijl Novi Pazar team bezoek Partizan.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U dinsdag, 02 april 2024 - 15:30
Novi Pazar City Stadium
3-4
Adem Ljajic 11' 15' (pen.) 90'
Milos Pantovic 9'
Aleksandar Cirkovic 24'
Ivan Milosavljevic 51' 55'