Internationale
    Stuttgart macht naar overwinning op eigen bodem in een doelpuntenfestijn

    Stuttgart win Mainz

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 18:33
    E0

    Stuttgart overwonnen Mainz, 3x1, op Zondag, op speeldag 21. Komen in de wedstrijd, Sebastian Hoeness's team kwam van twee wint en Jan Siewert's team kwam van Een gelijkspel.

    Max Mittelstadt opende de score kort voor de pauze. Stuttgart scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Jamie Leweling, met al 45 minuten gespeeld.

    Na 73 minuten, Sebastian Hoeness's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Deniz Undav. Deniz Undav heeft de mijlpaal van vijftien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 76e minuut, Ludovic Ajorque heeft alles ingepakt.

    Na het resultaat Stuttgart zijn 3e in de tabel, met 43 points, terwijl Mainz op de plaats 17e zit, met 12 points. Volgende, Sebastian Hoeness's team speelt uit tegen Darmstadt 98. In de tussentijd, Mainz team host FC Augsburg.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 14:30
    Mercedes-Benz Arena
    Deniz Aytekin
    3-1
    Max Mittelstadt 45'
    Jamie Leweling 45'
    Deniz Undav 73'
    Ludovic Ajorque 76'