Internationale
    Sporting vergroot doelsaldo thuis

    Sporting nederlaag SC Braga

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 23:30
    E0

    Sporting geslagen SC Braga, 5x0, op Zondag, op naar speeldag 21 van de Primeira Liga. Komen in de wedstrijd, Rúben Amorim's team kwam van drie wint en Braga team kwam van een overwinning.

    In de 8e minuut, Francisco Trincão openden de score voor Sporting, met een schot met de linkervoet in het strafschopgebied. Na 18 minuten, Eduardo Quaresma scoorde het tweede doelpunt voor Lisboa team, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

    In de 71e minuut, Rúben Amorim's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Viktor Gyökeres met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Viktor Gyökeres heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 73 minuten op de klok, leões verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Daniel Bragança met een linkervoetaanval. In de 85e minuut, Nuno Santos maakte het einddoel van de wedstrijd, met een linkervoetaanval in de doos.

    Na het resultaat Sporting zijn 2e in de tabel, met 52 points, terwijl SC Braga op de plaats 4e zit, met 40 points. In hun volgende wedstrijd, Rúben Amorim's team bezoek Moreirense, terwijl arsenalistas speelt thuis tegen Farense.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    SPORTING
    TEKENEN
    SC BRAGA
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 18:00
    Estádio José Alvalade
    António Nobre
    5-0
    Francisco Trincão 8'
    Eduardo Quaresma 18'
    Viktor Gyökeres 71'
    Daniel Bragança 73'
    Nuno Santos 85'