Nationaal
Roda krijgt drie punten meer dan bezoekers

Roda verslaan PSV B

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/01 21:30
E0

Roda overwonnen PSV B, 2-3, op Maandag, op speeldag 32. Komen in de wedstrijd, Wil Boessen's team kwam van drie nederlagen en Bas Sibum's team kwam van twee wint.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Emir Bars met 2 minuten op de klok. Na 23 minuten, Václav Sejk getroffen voor Roda. PSV B scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Jevon Simons, na 27 minuten. Met al 45 minuten gespeeld, Joey Müller schoot Bas Sibum's team tweede doelpunt.

In de 76e minuut, CJ Egan-Riley zag een rode kaart na zijn tweede geel in de 83e minuut, Lennerd Daneels maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Roda zijn 2e in de tabel, met 64 points, terwijl PSV B op de plaats 18e zit, met 28 points. Volgende, Kerkrade team speelt thuis tegen VVV-Venlo. In de tussentijd, Eindhoven team bezoek Telstar.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 01 april 2024 - 19:00
2-3
Emir Bars 2'
Jevon Simons 27'
Václav Sejk 23'
Joey Müller 45'
Lennerd Daneels 83'