Internationale
    Pumas overklast tegenstanders op eigen bodem

    Pumas heeft veel te veel voor Puebla

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 22:51
    E0

    Pumas verslagen Puebla in een overwinning op Zondag, 3x0, op speeldag 6. Komen in de wedstrijd, Ciudad de México team kwam van twee trekt en Ricardo Carbajal's team kwam van een overwinning. Ali Ávila heeft een geweldige game gemaakt.

    De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

    Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Ali Ávila, in de 77e minuut. Na 83 minuten, spits schoot Pumas tweede doelpunt. Met 85 minuten op de klok, Puebla zag Brayan Angulo een rechtstreekse rode kaart krijgen Guillermo Martínez maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

    Na het resultaat Pumas zijn 6e in de tabel, met 11 points, terwijl Puebla op de plaats 16e zit, met 4 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Gustavo Lema's team bezoek Atlas. In de tussentijd, Puebla team speelt uit tegen Juárez.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 18:00
    3-0
    Ali Ávila 77' 83'
    Guillermo Martínez 90'