Nationaal
PSV overklast tegenstanders op eigen bodem in een wedstrijd met 6 goals

PSV versloeg Vitesse met een thriller

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/13 18:03
E0

PSV verpletterd Vitesse, 6-0, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 30 van Eredivisie. In deze competitie, Eindhoven team kwam van twee wint en Arnhem team kwam van drie nederlagen. Luuk de Jong was de hoofdspeler.

Luuk de Jong opende de score met 28 minuten op de klok. In de 30e minuut, Malik Tillman verdubbelde de voorsprong voor PSV. Na 37 minuten, Peter Bosz's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van André Ramalho.

Na 53 minuten, Eindhoven team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Johan Bakayoko. Johan Bakayoko heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. In de 67e minuut, Luuk de Jong verdubbelde de voorsprong voor PSV. Met dit doel heeft Luuk de Jong zijn doel vijf­en­dertig van de huidige campagne behaald. In de tijd toegevoegd op, Hirving Lozano heeft alles ingepakt.

Na het resultaat PSV zijn 1e in de tabel, met 81 points, terwijl Vitesse op de plaats 18e zit, met 17 points. Volgende, Eindhoven team bezoek Heerenveen. In de tussentijd, Edward Sturing's team host Fortuna Sittard.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 13 april 2024 - 15:30
Philips Stadion
6-0
Luuk de Jong 28' 67'
Malik Tillman 30'
André Ramalho 37'
Johan Bakayoko 53'
Hirving Lozano 90'