Internationale
Indrukwekkende overwinning weg in een doelpuntenfestijn

Portimonense verliest van SC Braga

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/02 09:09
E0

SC Braga overwonnen Portimonense in een uitzonderlijk overwinning op Maandag, 3-5, op naar speeldag 27 van de Primeira Liga. Komen in de wedstrijd, Portimão team kwam van twee nederlagen en Braga team kwam van een overwinning. Bruma stond in brand.

Bruma opende de score na 3 minuten, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Na 18 minuten, Pedrão ontslagen voor Portimonense, vanaf de penaltystip. In de 30e minuut, Roger Fernandes maakten het tweede doelpunt voor SC Braga, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied.

Met 49 minuten op de klok, Simon Banza verdubbelde de voorsprong voor arsenalistas, via een header binnen het strafschopgebied. In de 61e minuut, Artur Jorge's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits vanaf de penaltystip. Met 69 minuten op de klok, Braga team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Bruma met een rechtervoetaanval. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. Na 71 minuten, Hildeberto Pereira schoot Portimão team tweede doelpunt, met een schot met de rechtervoet in de doos. Taichi Fukui maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied.

Na het resultaat SC Braga zijn 4e in de tabel, met 56 points, terwijl Portimonense op de plaats 16e zit, met 23 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Braga team host FC Arouca. In de tussentijd, Portimão team bezoek GD Chaves.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 01 april 2024 - 20:15
Estádio Municipal de Portimão
Cláudio Pereira
3-5
Pedrão 18' (pen.)
Hildeberto Pereira 71'
Taichi Fukui 86'
Bruma 3' 69'
Roger Fernandes 30'
Simon Banza 49' 61' (pen.)