Internationale
    Oficial

    OFFICIEEL | Topschutter van Euro is niet langer in dienst bij Ajax

    2024/07/01 13:00
    E0

    OFFICIEEL | Topschutter van Euro is niet langer in dienst bij Ajax

    Enkele uren nadat Georgië uit het Euro 2024 viel, na een 4-1 nederlaag tegen Spanje, heeft de topschutter van de competitie Ajax verlaten. Hij keerde definitief terug naar Metz.

    De Nederlandse club bevestigde dat Metz een optie tot koop heeft uitgeoefend ter waarde van 13 miljoen euro, minder dan de 16 miljoen die Ajax een jaar geleden aan dezelfde club betaalde nadat Mikautadze een belangrijke rol had gespeeld in de promotie van de grenats met 24 doelpunten en acht assists in de Ligue 2.

    Zonder succes in Amsterdam keerde de aanvaller in januari terug naar Frankrijk op een succesvolle uitleenbeurt: 14 doelpunten en vier assists in slechts 22 wedstrijden in de Ligue 1, waardoor het team zich handhaafde en in vorm bleef voor het Europees Kampioenschap.

    Dit kan nog niet het einde zijn van een steeds interessanter wordende saga, aangezien er meerdere geïnteresseerden zijn en Metz mogelijk opnieuw kan profiteren van de 23-jarige speler. Lees ook: Mikautadze: de doelpuntenmaker die Frankrijk verloor en een nachtmerrie was voor Portugal.

    Marktwaarde
    16.00 M €
    Georgië
    Georges Mikautadze
    geboren/Leeftijd2000-10-31(23 - jaar oud)
    PositieVooruit (Aanvaller)

    Opmerkingen

    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    Gerelateerde items