Internationale
    Nice nipte overwinning behalen op eigen bodem

    Nice rand voorbij Stade de Reims

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/12/10 15:12
    E0

    Nice verslaan Stade de Reims in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 15 van Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Francesco Farioli's team kwam van een nederlaag en Reims team kwam van een overwinning. In de basiself stond Pablo Rosario en Azor Matusiwa.

    De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

    Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Gaetan Laborde, met 55 minuten op de klok. In de 78e minuut, Yunis Abdelhamid ontslagen voor Stade de Reims. Jérémie Boga maakte het winnende doelpunt na 82 minuten.

    Na het resultaat Nice zijn 2e in de tabel, met 32 points, terwijl Stade de Reims op de plaats 6e zit, met 23 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Nice team speelt uit tegen Le Havre, terwijl Reims team bezoek Lens.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    NICE
    TEKENEN
    STADE DE REIMS
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 10 december 2023 - 12:00
    Allianz Riviera
    Benoît Bastien
    2-1
    Gaetan Laborde 55'
    Jérémie Boga 82'
    Yunis Abdelhamid 78'