Internationale
    Monaco record edgy overwinning meer dan bezoekers

    Monaco verslaan Nice

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 23:45
    E0

    Monaco overwonnen Nice, 2x3, op Zondag, op naar speeldag 21 van de Ligue 1. Komen in de wedstrijd, Francesco Farioli's team kwam van Een gelijkspel en Monaco team kwam van twee trekt. Denis Zakaria stond in brand.

    Denis Zakaria opende de score na 16 minuten. Na 37 minuten, Gaetan Laborde getroffen voor Nice, vanaf de penaltystip.

    Na 50 minuten, Denis Zakaria maakten het tweede doelpunt voor Monaco. Met 54 minuten op de klok, Nice team zag Dante een rechtstreekse rode kaart krijgen in de 74e minuut, Evann Guessand scoorde het tweede doelpunt voor Francesco Farioli's team. Evann Guessand heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Aleksandr Golovin maakte het winnende doelpunt na 77 minuten.

    Na het resultaat Nice zijn 2e in de tabel, met 39 points, terwijl Monaco op de plaats 3e zit, met 38 points. In de volgende wedstrijd, Adi Hutter's team host Toulouse. In de tussentijd, Francesco Farioli's team bezoek Lyon.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 19:45
    Allianz Riviera
    Éric Wattellier
    2-3
    Gaetan Laborde 37' (pen.)
    Evann Guessand 74'
    Denis Zakaria 16' 50'
    Aleksandr Golovin 77'