Internationale
    Malmö record indrukwekkende overwinning op eigen bodem een hoog scorende we

    Malmö overklasse Halmstads

    2024/07/07 18:03
    E0

    Malmö versoepeld verleden Halmstads, 5-1, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 13. Tot deze speeldag, Henrik Rydström's team kwam van Een gelijkspel en Halmstad team kwam van een overwinning. Hugo Bolin met een fantastisch scherm.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Anders Christiansen in de 22e minuut. Met 29 minuten op de klok, Birnir Ingason ontslagen voor Halmstads. Malmö scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Kiese Thelin, na 37 minuten. Kiese Thelin heeft nu een scorereeks van 5 opeenvolgende games.

    Na 74 minuten, Henrik Rydström's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Erik Botheim. Met 85 minuten op de klok, Hugo Bolin verdubbelde de voorsprong voor Malmö team. In de laatste minuten van de wedstrijd, middenveld scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

    Na het resultaat Malmö zijn 1e in de tabel, met 32 points, terwijl Halmstads op de plaats 8e zit, met 18 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Malmö team bezoek Mjallby, terwijl Magnus Haglund's team host AIK.

    Opiniepeiling

    RESULTATEN

    MALMÖ
    TEKENEN
    HALMSTADS

    Opmerkingen

    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 07 juli 2024 - 15:30
    Eleda Stadion
    5-1
    Anders Christiansen 22'
    Kiese Thelin 37'
    Erik Botheim 74'
    Hugo Bolin 85' 90'
    Birnir Ingason 29'