Internationale
Legia Warszawa gemak om comfortabel te winnen op de weg

Legia Warszawa win Górnik Zabrze

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/02 05:39
E0

Legia Warszawa uitgesmeerd Górnik Zabrze in een overwinning op Maandag, 1-3, met betrekking tot wedstrijdweek 26 van de Liga Polónia. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Tomas Pekhart, kort voor de pauze.

Na 61 minuten, Lawrence Ennali getroffen voor Górnik Zabrze, vanaf de penaltystip. Legia Warszawa scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Bartosz Kapustka, in de 68e minuut. Met 75 minuten op de klok, Josué heeft alles ingepakt. Met deze staking heeft Josué 10e doelen voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Legia Warszawa zijn 6e in de tabel, met 44 points, terwijl Górnik Zabrze op de plaats 7e zit, met 39 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Warszawa team host Jagiellonia Bialystok, terwijl Jan Urban's team speelt uit tegen Zaglebie Lubin.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U maandag, 01 april 2024 - 19:00
Ernest Pohl
Jaroslaw Przybyl
1-3
Lawrence Ennali 61' (pen.)
Tomas Pekhart 42'
Bartosz Kapustka 68'
Josué 75'