Internationale
Korona Kielce record indrukwekkende overwinning thuis in een wedstrijd met

Korona Kielce in volledige controle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/19 19:21
E0

Korona Kielce verslagen Radomiak Radom in een fantastisch overwinning op Vrijdag, 4-0, op wedstrijdweek 29. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Evgeni Shikavka was de hoofdspeler.

Op een ongelukkig moment scoorde Luka Vuskovic een eigen doelpunt na 19 minuten. Met 28 minuten op de klok, Danny Trejo verdubbelde de voorsprong voor Korona Kielce.

Na 54 minuten, Kamil Kuzera's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Evgeni Shikavka. Spits maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Radomiak Radom zijn 11e in de tabel, met 35 points, terwijl Korona Kielce op de plaats 15e zit, met 30 points. In hun volgende wedstrijd, Kielce team speelt uit tegen Puszcza Niepolomice. In de tussentijd, Radom team host Zaglebie Lubin.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 19 april 2024 - 17:00
Kolporter Arena
Jaroslaw Przybyl
4-0
Danny Trejo 28'
Evgeni Shikavka 54' 88'
Luka Vuskovic 19' (og)