Internationale
   Internazionale heb het gemakkelijk meer dan bezoekers een hoog scorende wed

   Internazionale dreun Lecce

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/02/25 21:06
   E0

   Internazionale geslagen Lecce in een fantastisch overwinning op Zondag, 0x4, op speeldag 26. Tot deze speeldag, Roberto D´Aversa's team kwam van twee nederlagen en Milano team kwam van vier wint. Lautaro Martínez deed de show. In de basiself stond Denzel Dumfries en Stefan de Vrij.

   Het openingsdoelpunt werd gescoord door Lautaro Martínez na 15 minuten.

   In de 54e minuut, Internazionale verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Davide Frattesi. Davide Frattesi heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 56e minuut, Lautaro Martínez verdubbelde de voorsprong voor Milano team. Met deze staking heeft Lautaro Martínez 25e doelen voor het seizoen bereikt. Met 67 minuten op de klok, Stefan de Vrij maakte het einddoel van de wedstrijd.

   Na het resultaat Internazionale zijn 1e in de tabel, met 66 points, terwijl Lecce op de plaats 14e zit, met 24 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Milano team speelt thuis tegen Atalanta. In de tussentijd, Roberto D´Aversa's team bezoek Frosinone.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   aanbevolen spellen)
   U zondag, 25 februari 2024 - 17:00
   Stadio Via del Mare
   Daniele Doveri
   0-4
   Lautaro Martínez 15' 56'
   Davide Frattesi 54'
   Stefan de Vrij 67'