Internationale
    Eert zelfs score gelijk in een spannende wedstrijd

    Honors zelfs tussen Vitória SC en Benfica

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/12 01:06
    E0

    Op speeldag 21, de wedstrijd tussen Vitória SC en Benfica op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Guimarães team kwam van een overwinning en Lisboa team kwam van vier wint. Arthur Cabral was beslissend met 1 doel.

    Na 35 minuten, Tiago Silva openden de score voor Vitória SC, vanaf de penaltystip. In de 40e minuut, Rafa Silva getroffen voor Benfica, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

    Met 60 minuten op de klok, André Silva scoorde het tweede doelpunt voor Álvaro Pacheco's team, met een schot met de linkervoet in de doos. André Silva heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 64 minuten op de klok, Guimarães team zag Toni Borevkovic een rechtstreekse rode kaart krijgen in de slotfase van het spel, Arthur Cabral maakte het einddoel van de wedstrijd, via een header in het strafschopgebied.

    Na het resultaat Benfica zijn 1e in de tabel, met 52 points, terwijl Vitória SC op de plaats 5e zit, met 40 points. In hun volgende wedstrijd, Álvaro Pacheco's team bezoek Portimonense. In de tussentijd, Lisboa team host FC Vizela.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    VITÓRIA SC
    TEKENEN
    BENFICA
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 20:30
    Estádio D. Afonso Henriques
    Luís Godinho
    2-2
    Tiago Silva 35' (pen.)
    André Silva 60'
    Rafa Silva 40'
    Arthur Cabral 90'