Internationale
Eert zelfs in een spannende strijd

Honors zelfs tussen VfL Bochum en Darmstadt 98

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/31 22:03
E0

VfL Bochum en Darmstadt 98 speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 27 van de 1. Bundesliga. Tot deze speeldag, Thomas Letsch's team kwam van vier nederlagen en Darmstadt team kwam van drie nederlagen. Philipp Hofmann was de hoofdspeler.

Philipp Hofmann opende de score in de 30e minuut, uit een hoek.

Met 48 minuten op de klok, VfL Bochum verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits via een header. Na 62 minuten, Tim Skarke getroffen voor Darmstadt 98, met een linkervoetaanval in de doos. Met 76 minuten op de klok, Oscar Vilhelmsson scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet in het strafschopgebied.

Na het resultaat VfL Bochum zijn 15e in de tabel, met 26 points, terwijl Darmstadt 98 op de plaats 18e zit, met 14 points. Volgende, Bochum team speelt uit tegen FC Köln. In de tussentijd, Darmstadt team bezoek Mainz.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
VFL BOCHUM
TEKENEN
DARMSTADT 98

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 31 maart 2024 - 18:30
Vonovia Ruhrstadion
Sven Jablonski
2-2
Philipp Hofmann 30' 48'
Tim Skarke 62'
Oscar Vilhelmsson 76'