Internationale
    Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen een wedstrijd met 6 goals

    Honors zelfs tussen Pogon Szczecin en Warta Poznan

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/12/09 05:27
    E0

    In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 18, de wedstrijd tussen Pogon Szczecin en Warta Poznan op Vrijdag eindigde in een heel competitief gelijkspel, 3x3. Naar deze wedstrijdweek, Jens Gustafsson's team kwam van twee nederlagen en Dawid Szulczek's team kwam van een nederlaag. Kajetan Szmyt was beslissend met 1 doel.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Maciej Zurawski na 10 minuten.

    Na 50 minuten, Mariusz Fornalczyk ontslagen voor Pogon Szczecin. Op een ongelukkig moment scoorde Jakub Bartkowski een owngoal met 61 minuten op de klok. Na 79 minuten, Szczecin team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Kamil Grosicki. Met deze staking heeft Kamil Grosicki 10e doelen voor het seizoen bereikt. Warta Poznan scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Dimitrios Stavropoulos, na 82 minuten. In de laatste minuten van de wedstrijd, Kajetan Szmyt heeft alles ingepakt.

    Na het resultaat Pogon Szczecin zijn 6e in de tabel, met 27 points, terwijl Warta Poznan op de plaats 12e zit, met 19 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Jens Gustafsson's team bezoek Widzew Lodz. In de tussentijd, Poznań team bezoek Górnik Zabrze.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    POGON SZCZECIN
    TEKENEN
    WARTA POZNAN
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U vrijdag, 08 december 2023 - 19:30
    Floriana Krygiera
    Marcin Szczerbowicz
    3-3
    Mariusz Fornalczyk 50'
    Kamil Grosicki 79'
    Maciej Zurawski 10'
    Jakub Bartkowski 61' (og)
    Dimitrios Stavropoulos 82'
    Kajetan Szmyt 90'