Nationaal
    Eert zelfs een wedstrijd met 6 goals

    Honors zelfs tussen Den Bosch en Ajax B

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/12/02 03:15
    E0

    Op naar speeldag 17 van de Holand Second Division, de wedstrijd tussen Den Bosch en Ajax B op Vrijdag eindigde in een spannend gelijkspel, 3x3. Komen in de wedstrijd, Tomasz Kaczmarek's team kwam van drie nederlagen en Dave Vos's team kwam van twee wint. Mika Godts was beslissend met 1 doel.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Kacper Kostorz vroeg in het spel. Met 9 minuten op de klok, Den Bosch verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. In de 12e minuut, Tristan Gooijer ontslagen voor Ajax B. Na 39 minuten, Rik Mulders verdubbelde de voorsprong voor Tomasz Kaczmarek's team.

    Dave Vos's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Tristan Gooijer, met 83 minuten op de klok. In de laatste minuten van de wedstrijd, Mika Godts heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip.

    Na het resultaat Ajax B zijn 15e in de tabel, met 17 points, terwijl Den Bosch op de plaats 19e zit, met 11 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Hertogenbosch - Den Bosch team speelt uit tegen AZ Alkmaar B, terwijl Dave Vos's team host FC Utrecht B.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U vrijdag, 01 december 2023 - 19:00
    Stadion De Vliert
    Martijn Vos
    3-3
    Kacper Kostorz 4' 9'
    Rik Mulders 39'
    Tristan Gooijer 12' 83'
    Mika Godts 88' (pen.)