Internationale
     Doelpunten in overvloed als Frankrijk overwinning op eigen bodem

     Frankrijk oprakende winnaars versus Gibraltar

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/11/18 22:33
     E0

     Frankrijk overwonnen Gibraltar in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 14x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.B van de Euro Qualifying. Kylian Mbappé was de hoofdspeler.

     Op een ongelukkig moment scoorde Ethan Santos een eigen doelpunt vroeg in het spel. In de 4e minuut, Marcus Thuram scoorde het tweede doelpunt voor Frankrijk. Met dit doel heeft Marcus Thuram zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Met 16 minuten op de klok, Frankrijk nationaal team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Warren Zaïre-Emery. Na 18 minuten, Gibraltar zag Ethan Santos een rechtstreekse rode kaart krijgen in de 30e minuut, Didier Deschamps's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Kylian Mbappé vanaf de penaltystip. Met 34 minuten op de klok, Jonathan Clauss verdubbelde de voorsprong voor Frankrijk. In de 36e minuut, Didier Deschamps's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Kingsley Coman. Na 37 minuten, Frankrijk nationaal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Youssouf Fofana.

     In de 63e minuut, Adrien Rabiot verdubbelde de voorsprong voor Frankrijk. In de 65e minuut, Didier Deschamps's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Kingsley Coman. In de 73e minuut, Frankrijk nationaal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ousmane Dembélé. Na 74 minuten, Kylian Mbappé verdubbelde de voorsprong voor Frankrijk. Na 82 minuten, spits hebben de hattrick, voltooid. Spits heeft de mijlpaal van vijftien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de slotfase van het spel, Didier Deschamps's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Olivier Giroud. In blessuretijd, spits heeft alles ingepakt.

     In verband met komende competitiewedstrijden, Frankrijk speelt uit tegen Griekenland, terwijl Gibraltar host Nederland.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     FRANCE
     TEKENEN
     GIBRALTAR
     Opmerkingen (0)
     Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U zaterdag, 18 november 2023 - 19:45
     Allianz Riviera
     John Brooks
     14-0
     Marcus Thuram 4'
     Warren Zaïre-Emery 16'
     Kylian Mbappé 30' (pen.) 74' 82'
     Jonathan Clauss 34'
     Kingsley Coman 36' 65'
     Youssouf Fofana 37'
     Adrien Rabiot 63'
     Ousmane Dembélé 73'
     Olivier Giroud 89' 90'
     Ethan Santos 3' (og)