Nationaal
Overwinning nooit in twijfel voor Heerenveen meer dan bezoekers vol goalmou

FC Volendam struikelen om te verslaan tegen Heerenveen

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/25 21:09
E0

Heerenveen versoepeld verleden FC Volendam in een fantastisch overwinning op Zondag, 0x4, op wedstrijdweek 23. Naar deze wedstrijdweek, Volendam team kwam van Een gelijkspel en Kees van Wonderen's team kwam van een nederlaag. Pelle van Amersfoort heeft een geweldige game gemaakt.

Pelle van Amersfoort opende de score na 13 minuten.

Na 66 minuten, Simon Olsson schoot Heerenveen tweede doelpunt. Met 68 minuten op de klok, Kees van Wonderen's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Pelle van Amersfoort. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. In de laatste minuten van de wedstrijd, Espen van Ee verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Thom Haye maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Heerenveen zijn 10e in de tabel, met 28 points, terwijl FC Volendam op de plaats 18e zit, met 13 points. In de volgende wedstrijd, Heerenveen team host Zwolle. In de tussentijd, Regillio Simons's team speelt thuis tegen NEC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 25 februari 2024 - 19:00
Kras Stadion
0-4
Pelle van Amersfoort 13' 68'
Simon Olsson 66'
Thom Haye 90'