Nationaal
    FC Utrecht blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een veelbewogen wedstri

    FC Utrecht boek comfortabele overwinning op Fortuna Sittard

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 18:03
    E0

    FC Utrecht verslagen Fortuna Sittard in een fantastisch overwinning op Zondag, 4x0, met betrekking tot wedstrijdweek 21 van de Eredivisie. Komen in de wedstrijd, Utrecht team kwam van een overwinning en Danny Buijs's team kwam van Een gelijkspel. Taylor Booth heeft een geweldige game gemaakt.

    Het openingsdoelpunt werd gescoord door Taylor Booth na 21 minuten. Met dit doel heeft Taylor Booth zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

    Na 70 minuten, FC Utrecht verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Othmane Boussaid. Na 75 minuten, Ron Jans's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Taylor Booth. Sam Lammers maakte het laatste doelpunt met 78 minuten op de klok.

    Na het resultaat FC Utrecht zijn 10e in de tabel, met 26 points, terwijl Fortuna Sittard op de plaats 12e zit, met 24 points. Volgende, Ron Jans's team speelt uit tegen FC Twente. In de tussentijd, Danny Buijs's team host AZ Alkmaar.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 13:30
    Stadion Galgenwaard
    Serdar Gozubuyuk
    4-0
    Taylor Booth 21' 75'
    Othmane Boussaid 70'
    Sam Lammers 78'