Internationale
    Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een pulserend spel

    FC Köln vernederd op eigen terrein door TSG Hoffenheim

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 19:06
    E0

    TSG Hoffenheim en FC Köln speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 21 van de 1. Bundesliga. Komen in de wedstrijd, Sinsheim team kwam van twee trekt en Timo Schultz's team kwam van een overwinning. Andrej Kramaric was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Wout Weghorst.

    De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

    Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Max Finkgrafe, na 79 minuten. Andrej Kramaric maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. Met dit doel heeft Andrej Kramaric zijn doel tien van de huidige campagne behaald.

    Na het resultaat TSG Hoffenheim zijn 8e in de tabel, met 27 points, terwijl FC Köln op de plaats 16e zit, met 16 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Pellegrino Matarazzo's team host 1. FC Union Berlin, terwijl Köln team speelt thuis tegen Werder Bremen.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 16:30
    PreZero Arena
    Christian Dingert
    1-1
    Andrej Kramaric 90'
    Max Finkgrafe 79'