Nationaal
    Eert zelfs een wedstrijd met 4 goals

    Excelsior en Telstar delen punten

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 18:30
    E0

    Excelsior en Telstar speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 15 van Vrouwen Eredivisie. Tot deze speeldag, Richard Mank's team kwam van drie nederlagen en Velsen team kwam van vijf nederlagen.

    Het openingsdoelpunt werd gescoord door Samya Hassani in de 6e minuut. Na 14 minuten, Telstar verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Carolina Wolters. Carolina Wolters heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 17 minuten op de klok, Lynn Groenewegen getroffen voor Excelsior. Yara Helderman maakte het laatste doelpunt na 27 minuten.

    Na het resultaat Excelsior zijn 10e in de tabel, met 11 points, terwijl Telstar op de plaats 11e zit, met 9 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Rotterdam team bezoek Feyenoord, terwijl Velsen team speelt thuis tegen Heerenveen.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 13:30
    2-2
    Lynn Groenewegen 17'
    Yara Helderman 27'
    Samya Hassani 6'
    Carolina Wolters 14'