Internationale
   Eert zelfs in een spannende strijd

   Een punt per stuk voor FC Lahti en IF Gnistan

   2024/06/20 01:15
   E0

   FC Lahti en IF Gnistan speelden 3-3 gelijk in een spannend wedstrijd op Woensdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 12 van Finland League. Tot deze speeldag, Lahti team kwam van Een gelijkspel en Helsinki team kwam van twee nederlagen. Jonas Enkerud was beslissend met 1 doel.

   Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Roope Pyyskanen, met 5 minuten op de klok. In de 21e minuut, Colin Odutayo ontslagen voor FC Lahti. IF Gnistan scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Teemu Penninkangas, na 29 minuten.

   Met 51 minuten op de klok, Michael López scoorde het tweede doelpunt voor Lahti team. In de 62e minuut, Luke Ivanovic getroffen voor Toni Lindberg's team. In de laatste minuten van de wedstrijd, Jonas Enkerud maakte het einddoel van de wedstrijd.

   Na het resultaat IF Gnistan zijn 8e in de tabel, met 13 points, terwijl FC Lahti op de plaats 11e zit, met 8 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Lahti team speelt thuis tegen Ilves Tampere. In de tussentijd, Helsinki team host Ekenas IF.

   Opiniepeiling

   RESULTATEN

   FC LAHTI
   TEKENEN
   IF GNISTAN

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   aanbevolen spellen)
   U woensdag, 19 juni 2024 - 19:00
   3-3
   Colin Odutayo 21'
   Michael López 51'
   Luke Ivanovic 62'
   Roope Pyyskanen 5'
   Teemu Penninkangas 29'
   Jonas Enkerud 90'