Internationale
Eert zelfs in een spel vol met doelen

Degerfors IF en Hammarby delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/25 20:30
E0

Degerfors IF en Hammarby speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Donderdag, op naar speeldag 18 van de Swedish League. Tot deze speeldag, Degerfors team kwam van een overwinning en Martí Cifuentes's team kwam van Een gelijkspel.

Markus Karlsson opende de score kort voor de pauze. In de 45e minuut, Nathaniel Adjei verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na 59 minuten, Dijan Vukojevic ontslagen voor Degerfors IF. Met 65 minuten op de klok, Rasmus Orqvist schoot Tobias Solberg's team tweede doelpunt. Na 71 minuten, Montader Madjed scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Hammarby zijn 9e in de tabel, met 12 points, terwijl Degerfors IF op de plaats 11e zit, met 10 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Degerfors team speelt thuis tegen Varbergs BoIS, terwijl Martí Cifuentes's team speelt thuis tegen IFK Varnamo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 25 mei 2023 - 18:00
Stora Valla
2-2
Dijan Vukojevic 59'
Rasmus Orqvist 65'
Markus Karlsson 42'
Montader Madjed 71'