Internationale
    Fijne marges vallen in het voordeel van Cercle Brugge meer dan bezoekers

    Cercle Brugge zegevierend tegen Gent

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 23:33
    E0

    Cercle Brugge verslaan Gent in een dichtbij overwinning op Zondag, 1x2, met betrekking tot wedstrijdweek 25 van de Jupiler Pro League . Naar deze wedstrijdweek, Hein van Haezebrouck's team kwam van twee nederlagen en Brugge team kwam van een overwinning. Kévin Denkey met een fantastisch scherm.

    Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Kévin Denkey, in de 4e minuut. Na 22 minuten, Cercle Brugge zag Flávio Nazinho weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

    Met 51 minuten op de klok, Laurent Depoitre ontslagen voor Gent. Kévin Denkey scoorde de winnaar in de 66e minuut. Met zijn 20e doelpunt van het seizoen.

    Na het resultaat Cercle Brugge zijn 5e in de tabel, met 39 points, terwijl Gent op de plaats 6e zit, met 39 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Brugge team speelt thuis tegen Club Brugge. In de tussentijd, Hein van Haezebrouck's team bezoek Eupen.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 18:15
    1-2
    Laurent Depoitre 51'
    Kévin Denkey 4' 66'