Internationale
    Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een wedstrijd met 4 goals

    Buit gedeeld tussen LASK Linz en Austria Klagenfurt

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 20:12
    E0

    Met betrekking tot wedstrijdweek 18 van de Austrian Bundesliga, de wedstrijd tussen LASK Linz en Austria Klagenfurt op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Linz team kwam van een overwinning en Klagenfurt team kwam van twee trekt. Robert Zulj was beslissend met 2 doelen.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Robert Zulj in de 30e minuut. Na 36 minuten, Sinan Karweina getroffen voor Austria Klagenfurt.

    Klagenfurt team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Christopher Cvetko, in de 82e minuut. In de laatste minuten van de wedstrijd, Robert Zulj scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

    Na het resultaat LASK Linz zijn 3e in de tabel, met 33 points, terwijl Austria Klagenfurt op de plaats 6e zit, met 27 points. In de volgende wedstrijd, Linz team bezoek TSV Hartberg. In de tussentijd, Klagenfurt team speelt uit tegen Austria Lustenau.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 16:00
    2-2
    Robert Zulj 30' 90'
    Sinan Karweina 36'
    Christopher Cvetko 82'