Internationale
    Eert zelfs in een emotioneel spel

    Buit gedeeld tussen Clermont en Brest

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 16:12
    E0

    In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 21, de wedstrijd tussen Clermont en Brest op Zondag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Tot deze speeldag, Clermont-Ferrand team kwam van een nederlaag en Éric Roy's team kwam van twee trekt. In de basiself stond Marco Bizot.

    De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Pierre Lees-Melou in de 50e minuut. Grejohn Kyei maakte het laatste doelpunt met 69 minuten op de klok. In de laatste minuten van de wedstrijd, Marco Bizot verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de slotfase van het spel, Elbasan Rashani verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart.

    Na het resultaat Brest zijn 3e in de tabel, met 37 points, terwijl Clermont op de plaats 18e zit, met 16 points. In hun volgende wedstrijd, Clermont-Ferrand team bezoek Rennes, terwijl Éric Roy's team speelt thuis tegen Marseille.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 14:00
    Stade Gabriel-Montpied
    Stéphanie Frappart
    1-1
    Grejohn Kyei 69'
    Pierre Lees-Melou 50'