Internationale
    Eert zelfs score gelijk een hoog scorende wedstrijd

    Buit gedeeld tussen Barcelona en Granada

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 22:48
    E0

    Op naar speeldag 24 van de La Liga, de wedstrijd tussen Barcelona en Granada op Zondag eindigde in een heel competitief gelijkspel, 3x3. In deze competitie, Barcelona team kwam van twee wint en Alexander Medina's team kwam van Een gelijkspel. Lamine Yamal was de ster met 2 doelen.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Lamine Yamal in de 14e minuut, met een schot met de rechtervoet. Kort voor de pauze, Ricard Sánchez ontslagen voor Granada, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied.

    Na 60 minuten, Facundo Pellistri schoot Granada team tweede doelpunt, met een rechtervoetaanval in de doos. In de 63e minuut, Robert Lewandowski scoorde het tweede doelpunt voor Barcelona, met een schot met de rechtervoet. Robert Lewandowski heeft de mijlpaal van vijftien doelpunten voor het seizoen bereikt. Met 66 minuten op de klok, Ignasi Miquel getroffen voor Alexander Medina's team, via een header in de doos. Lamine Yamal maakte het laatste doelpunt na 80 minuten met een linkervoetaanval van buiten de doos. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

    Na het resultaat Barcelona zijn 3e in de tabel, met 51 points, terwijl Granada op de plaats 19e zit, met 13 points. In de volgende wedstrijd, Barcelona team bezoek Celta de Vigo. In de tussentijd, Alexander Medina's team host Almería.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 20:00
    Olímpic Lluís Companys
    Órtiz Arias
    3-3
    Lamine Yamal 14' 80'
    Robert Lewandowski 63'
    Ricard Sánchez 43'
    Facundo Pellistri 60'
    Ignasi Miquel 66'