Internationale
   Overwinning nooit in twijfel voor Bayer Leverkusen op de weg in een spannen

   Bayer Leverkusen vaar langs VfL Bochum

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/12 23:33
   E0

   Bayer Leverkusen overwonnen VfL Bochum, 0-5, op Zondag, op wedstrijdweek 33. In deze competitie, Heiko Butscher's team kwam van twee wint en Xabi Alonso's team kwam van een overwinning. Jeremie Frimpong verliet de bank niet.

   Na 15 minuten, Felix Passlack verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Patrik Schick opende de score in de 41e minuut. Met al 45 minuten gespeeld, Bayer Leverkusen verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Victor Boniface vanaf de penaltystip. Victor Boniface heeft de mijlpaal van twintig doelpunten voor het seizoen bereikt.

   Na 76 minuten, Amine Adli verdubbelde de voorsprong voor Xabi Alonso's team. Met deze staking heeft Amine Adli 10e doelen voor het seizoen bereikt. In de laatste minuten van de wedstrijd, Leverkusen team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Josip Stanisic. In de slotfase van het spel, Álex Grimaldo maakte het einddoel van de wedstrijd.

   Na het resultaat Bayer Leverkusen zijn 1e in de tabel, met 87 points, terwijl VfL Bochum op de plaats 14e zit, met 33 points. Volgende, Xabi Alonso's team host FC Augsburg. In de tussentijd, Heiko Butscher's team bezoek Werder Bremen.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   VFL BOCHUM
   TEKENEN
   BAYER LEVERKUSEN

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   klassieke wedstrijden
   U zondag, 12 mei 2024 - 18:30
   Vonovia Ruhrstadion
   Benjamin Brand
   0-5
   Patrik Schick 41'
   Victor Boniface 45' (pen.)
   Amine Adli 76'
   Josip Stanisic 86'
   Álex Grimaldo 90'