Nationaal
AZ Alkmaar slijpt de overwinning op eigen bodem in een veelbewogen wedstrij

AZ Alkmaar versloeg RKC Waalwijk in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/13 21:48
E0

AZ Alkmaar verslagen RKC Waalwijk in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 3-2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 30. Naar deze wedstrijdweek, Alkmaar team kwam van twee nederlagen en Waalwijk team kwam van een nederlaag. David Min was de hoofdspeler.

In de 3e minuut, David Min openden de score voor RKC Waalwijk. Kort voor de pauze, spits schoot Waalwijk team tweede doelpunt.

Na 66 minuten, Yukinari Sugawara ontslagen voor AZ Alkmaar. Na 75 minuten, Ibrahim Sadiq scoorde het tweede doelpunt voor Alkmaar team. Vangelis Pavlidis maakte het winnende doelpunt in de 77e minuut. Met zijn 30e doelpunt van het seizoen.

Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 4e in de tabel, met 55 points, terwijl RKC Waalwijk op de plaats 16e zit, met 24 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Alkmaar team speelt uit tegen NEC. In de tussentijd, Waalwijk team host FC Utrecht.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 13 april 2024 - 17:45
AFAS Stadion
3-2
Yukinari Sugawara 66'
Ibrahim Sadiq 75'
Vangelis Pavlidis 77'
David Min 3' 41'