Internationale
    Doelpunten in overvloed als Atalanta overwinning weg

    Atalanta thrash Genoa

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 19:09
    E0

    Atalanta verslagen Genoa, 1x4, op Zondag, op wedstrijdweek 24. Komen in de wedstrijd, Genova team kwam van Een gelijkspel en Bergamo team kwam van drie wint. In de basiself stond Kevin Strootman, Teun Koopmeiners en Marten de Roon. Mitchel Bakker verliet de bank niet.

    Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door De Ketelaere, in de 22e minuut. Met dit doel heeft De Ketelaere zijn doel tien van de huidige campagne behaald.

    Na 51 minuten, Ruslan Malinovskyi ontslagen voor Genoa. Met 55 minuten op de klok, Teun Koopmeiners maakten het tweede doelpunt voor Atalanta. Teun Koopmeiners heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. In de laatste minuten van de wedstrijd, Gian Piero Gasperini's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Davide Zappacosta. Met al 90 minuten op de klok, El Bilal Touré heeft alles ingepakt.

    Na het resultaat Atalanta zijn 4e in de tabel, met 42 points, terwijl Genoa op de plaats 12e zit, met 29 points. Volgende, Gian Piero Gasperini's team host Sassuolo, terwijl Alberto Gilardino's team speelt uit tegen Napoli.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 17:00
    Luigi Ferraris
    Andrea Colombo
    1-4
    Ruslan Malinovskyi 51'
    De Ketelaere 22'
    Teun Koopmeiners 55'
    Davide Zappacosta 90'
    El Bilal Touré 90'