Internationale
    Overwinning nooit in twijfel voor Arsenal op de weg in een spannende wedstr

    Arsenal zet West Ham op het zwaard

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 16:09
    E0

    Arsenal verslaan West Ham, 0x6, op Zondag, op naar speeldag 24 van de Premier League . In deze competitie, David Moyes's team kwam van een nederlaag en Mikel Arteta's team kwam van drie wint. Bukayo Saka heeft een geweldige game gemaakt.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door William Saliba met 32 minuten op de klok, uit een hoek. Kort voor de pauze, Bukayo Saka verdubbelde de voorsprong voor Arsenal, vanaf de penaltystip. Kort voor de pauze, Mikel Arteta's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gabriel Magalhães. Met 45 minuten op de klok, Arsenal verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Leandro Trossard met een rechtervoetaanval.

    Na 63 minuten, Bukayo Saka verdubbelde de voorsprong voor Mikel Arteta's team, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Bukayo Saka heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de 65e minuut, Declan Rice maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet van buiten het strafschopgebied.

    Na het resultaat Arsenal zijn 3e in de tabel, met 52 points, terwijl West Ham op de plaats 8e zit, met 36 points. Volgende, Mikel Arteta's team bezoek Burnley, terwijl David Moyes's team speelt uit tegen Nottingham Forest.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 14:00
    London Stadium
    Craig Pawson
    0-6
    William Saliba 32'
    Bukayo Saka 41' (pen.) 63'
    Gabriel Magalhães 44'
    Leandro Trossard 45'
    Declan Rice 65'