Nationaal
    AZ Alkmaar vergroot doelsaldo op eigen bodem

    Almere City FC afgeranseld door AZ Alkmaar

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/12/10 02:36
    E0

    AZ Alkmaar verslagen Almere City FC in een overwinning op Zaterdag, 4x1, met betrekking tot wedstrijdweek 15 van de Eredivisie. Naar deze wedstrijdweek, Alkmaar team kwam van Een gelijkspel en Almere team kwam van twee nederlagen. Vangelis Pavlidis was de ster met 2 doelen.

    Het openingsdoelpunt werd gescoord door Vangelis Pavlidis in de 7e minuut. Met zijn 20e doelpunt van het seizoen.

    Na 56 minuten, Loïc Mbe Soh getroffen voor Almere City FC. AZ Alkmaar scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Dani de Wit, met 66 minuten op de klok. Na 80 minuten, David Wolfe verdubbelde de voorsprong voor Alkmaar team. Vangelis Pavlidis maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. Vangelis Pavlidis heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

    Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 3e in de tabel, met 33 points, terwijl Almere City FC op de plaats 16e zit, met 13 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Pascal Jansen's team host PSV, terwijl Almere team speelt thuis tegen Vitesse.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    AZ ALKMAAR
    TEKENEN
    ALMERE CITY FC
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zaterdag, 09 december 2023 - 20:00
    AFAS Stadion
    Sander van der Eijk
    4-1
    Vangelis Pavlidis 7' 90'
    Dani de Wit 66'
    David Wolfe 80'
    Loïc Mbe Soh 56'