Internationale
    Al-Wakrah record edgy overwinning op eigen bodem

    Al-Wakrah rand voorbij Al Ahli

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/12/09 01:27
    E0

    Al-Wakrah overwonnen Al Ahli, 3x2, op Vrijdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 11. Komen in de wedstrijd, Al Wakrah team kwam van Een gelijkspel en Pepa's team kwam van een nederlaag. Mohamed Benyettou was de ster met 2 doelen.

    Sekou Yansané opende de score na 11 minuten, vanaf de penaltystip. In de 24e minuut, Mohamed Benyettou getroffen voor Al-Wakrah. Met 36 minuten op de klok, spits scoorde het tweede doelpunt voor Al Wakrah team, vanaf de penaltystip.

    Na 48 minuten, Al-Wakrah verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ayoub Assal . Met deze staking heeft Ayoub Assal 5e doelen voor het seizoen bereikt. Robin Tihi maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd.

    Na het resultaat Al-Wakrah zijn 3e in de tabel, met 21 points, terwijl Al Ahli op de plaats 10e zit, met 9 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Al Wakrah team speelt uit tegen Al-Duhail, terwijl Doha team bezoek Al-Duhail.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    AL-WAKRAH
    TEKENEN
    AL AHLI
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U vrijdag, 08 december 2023 - 16:30
    Al Janoub Stadium
    3-2
    Mohamed Benyettou 24' 36' (pen.)
    Ayoub Assal 48'
    Sekou Yansané 11' (pen.)
    Robin Tihi 90'