Internationale
Al Nassr heb het gemakkelijk meer dan bezoekers in een spannende wedstrijd

Al Nassr overklasse Abha Club

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/02 23:00
E0

Al Nassr overwonnen Abha Club, 0-8, op Dinsdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 26. Komen in de wedstrijd, Abha team kwam van Een gelijkspel en Luís Castro's team kwam van twee wint. Cristiano Ronaldo stond in brand.

Na 11 minuten, Cristiano Ronaldo openden de score voor Al Nassr. In de 21e minuut, Riyadh team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Met 33 minuten op de klok, Luís Castro's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sadio Mané. Cristiano Ronaldo heeft de hattrick, kort voor de pauze voltooid. Kort voor de pauze, Adul Al-Sulayhem verdubbelde de voorsprong voor Al Nassr.

Na 51 minuten, Riyadh team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Abdul Ghareeb. In de 63e minuut, Luís Castro's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Abdulaziz Al Aliwa. In de laatste minuten van de wedstrijd, spits heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Al Nassr zijn 2e in de tabel, met 62 points, terwijl Abha Club op de plaats 17e zit, met 22 points. In hun volgende wedstrijd, Riyadh team bezoek Damac FC, terwijl Abha team speelt thuis tegen Al Fateh.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U dinsdag, 02 april 2024 - 20:00
Prince Sultan bin Abdul Aziz Stadium
0-8
Cristiano Ronaldo 11' 21' 42'
Sadio Mané 33'
Adul Al-Sulayhem 44'
Abdul Ghareeb 51'
Abdulaziz Al Aliwa 63' 86'