Nationaal
Ajax record edgy overwinning weg

Ajax viert nipte overwinning op NEC

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/03 16:27
E0

Ajax overwonnen NEC in een dichtbij overwinning op Zondag, 1x2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 14 van Eredivisie. Tot deze speeldag, Rogier Meijer's team kwam van drie trekt en John van´t Schip's team kwam van een overwinning. Elayis Tavsan was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Kristian Hlynsson opende de score met 57 minuten op de klok. In de laatste minuten van de wedstrijd, Carlos Forbs verdubbelde de voorsprong voor Ajax. Elayis Tavsan maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Ajax zijn 8e in de tabel, met 18 points, terwijl NEC op de plaats 12e zit, met 15 points. In verband met komende competitiewedstrijden, John van´t Schip's team speelt uit tegen RKC Waalwijk, terwijl Rogier Meijer's team bezoek Zwolle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NEC
TEKENEN
AJAX

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 03 december 2023 - 13:30
De Goffert
Marc Nagtegaal
1-2
Elayis Tavsan 90'
Kristian Hlynsson 57'
Carlos Forbs 88'