Nationaal
    Heerenveen nipte overwinning behalen thuis

    Ajax verliest van Heerenveen

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 15:51
    E0

    Heerenveen uitgesmeerd Ajax, 3x2, op Zondag, op wedstrijdweek 21. In deze competitie, Heerenveen team kwam van twee trekt en John van´t Schip's team kwam van Een gelijkspel. Pelle van Amersfoort was de man van de wedstrijd.

    Het eerste doelpunt werd gescoord door Pelle van Amersfoort na 11 minuten. In de 38e minuut, Heerenveen verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Osame Sahraoui.

    Met 46 minuten op de klok, Pelle van Amersfoort verdubbelde de voorsprong voor Kees van Wonderen's team. Op een ongelukkig moment scoorde Pawel Bochniewicz een eigen doelpunt na 51 minuten. Chuba Akpom maakte het laatste doelpunt met 79 minuten op de klok. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen.

    Na het resultaat Ajax zijn 5e in de tabel, met 35 points, terwijl Heerenveen op de plaats 11e zit, met 25 points. Volgende, Kees van Wonderen's team host Go Ahead Eagles, terwijl John van´t Schip's team host NEC.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 13:30
    Abe Lenstra
    3-2
    Pelle van Amersfoort 11' 46'
    Osame Sahraoui 38'
    Pawel Bochniewicz 51' (og)
    Chuba Akpom 79'