Internationale
    Marseille laat het te laat thuis een wedstrijd met 7 goals

    Ajax struikelen om te verslaan tegen Marseille

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/12/01 01:51
    E0

    Marseille uitgesmeerd Ajax in een dichtbij overwinning op Donderdag, 4x3, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.B van de Europa League. Pierre Aubameyang was de hoofdspeler.

    In de 9e minuut, Pierre Aubameyang openden de score voor Marseille, vanaf de penaltystip. Na 10 minuten, Brian Brobbey getroffen voor Ajax. Met 26 minuten op de klok, Chancel Mbemba maakten het tweede doelpunt voor Marseille team. John van´t Schip's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Brian Brobbey, na 30 minuten.

    In de 47e minuut, Pierre Aubameyang ontslagen voor Gennaro Gattuso's team. Met 63 minuten op de klok, Amsterdam team zag Steven Berghuis een rechtstreekse rode kaart krijgen na 79 minuten, Chuba Akpom getroffen voor Ajax. Pierre Aubameyang heeft de hattrick, vanaf de penaltystip, in de tijd toegevoegd op voltooid.

    In verband met komende competitiewedstrijden, Marseille bezoek Brighton & Hove Albion. In de tussentijd, Ajax host AEK.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U donderdag, 30 november 2023 - 20:00
    Orange Vélodrome
    Simone Sozza
    4-3
    Pierre Aubameyang 9' (pen.) 47' 90' (pen.)
    Chancel Mbemba 26'
    Brian Brobbey 10' 30'
    Chuba Akpom 79'