Nationaal
    Ajax blijkt niet te stoppen thuis een hoog scorende wedstrijd

    Ajax heeft veel te veel voor Heerenveen

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2023/11/06 00:09
    E0

    Ajax verslagen Heerenveen in een overwinning op Zondag, 4x1, op naar speeldag 11 van de Eredivisie. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Chuba Akpom stond in brand.

    Het openingsdoelpunt werd gescoord door Steven Bergwijn na 25 minuten. Kort voor de pauze, Brian Brobbey scoorde het tweede doelpunt voor Ajax. Brian Brobbey heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Met al 45 minuten gespeeld, Luuk Brouwers getroffen voor Heerenveen.

    Na 84 minuten, John van´t Schip's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Chuba Akpom. Spits maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd.

    Na het resultaat Ajax zijn 12e in de tabel, met 11 points, terwijl Heerenveen op de plaats 13e zit, met 10 points. Volgende, Amsterdam team bezoek Almere City FC. In de tussentijd, Heerenveen team speelt uit tegen Vitesse.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opiniepeiling
    RESULTATEN
    AJAX
    TEKENEN
    HEERENVEEN
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 05 november 2023 - 15:45
    Johan Cruyff Arena
    Sander van der Eijk
    4-1
    Steven Bergwijn 25'
    Brian Brobbey 42'
    Chuba Akpom 84' 90'
    Luuk Brouwers 45'