Internationale
   UD Leiria overklast tegenstanders op eigen bodem

   Académico afgeranseld door UD Leiria

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
   2024/05/14 15:51
   E0

   UD Leiria verslagen Académico in een overwinning op Maandag, 3-0, op wedstrijdweek 33. Naar deze wedstrijdweek, Leiria team kwam van twee nederlagen en Viseu team kwam van Een gelijkspel. Bryan Róchez was de man van de wedstrijd. In de basiself stond Rashaan Fernandes.

   Het openingsdoelpunt werd gescoord door Bryan Róchez met 7 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Met 19 minuten op de klok, Arsénio Nunes schoot UD Leiria tweede doelpunt, met een schot met de rechtervoet.

   Bryan Róchez maakte het laatste doelpunt na 55 minuten met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Met zijn 15e doelpunt van het seizoen.

   Na het resultaat UD Leiria zijn 10e in de tabel, met 42 points, terwijl Académico op de plaats 11e zit, met 42 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, equipa da cidade do Liz bezoek Santa Clara, terwijl Gil Oliveira's team host Marítimo.

   Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
   Relevant?
   Kwaliteit?
   Opiniepeiling
   RESULTATEN
   UD LEIRIA
   TEKENEN
   ACADÉMICO

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   klassieke wedstrijden
   U maandag, 13 mei 2024 - 20:15
   Estádio Dr. Magalhães Pessoa
   Gonçalo Neves
   3-0
   Bryan Róchez 7' 55'
   Arsénio Nunes 19'