Internationale
   Oficial

   «Estou muito feliz por fazer parte desta equipa e mal posso esperar para começar a trabalhar com os meios de comunicação do clube

   2024/06/20 21:03
   E0
   Estou muito entusiasmado para ajudar o clube a alcançar seus doelstellingen».

   OFFICIEEL | Eerste aanwinst van FC Famalicão komt uit Italië

   «Tom van de Looi is de eerste versterking van voetbalclub Famalicão. De 24-jarige Nederlandse middenvelder heeft een contract getekend voor drie seizoenen». Op deze manier kondigde de club uit de Portugese Primeira Liga de komst van de speler aan, die sinds 2020 bij Brescia in Italië speelde.

   Na zijn opleiding bij FC Groningen zette hij zijn eerste stappen in de Nederlandse competitie met datzelfde team, maar in 2019/2020 werd hij uitgeleend aan NEC. Daarna volgde een vierjarig avontuur bij de Italiaanse club.

   «Ik heb hoge verwachtingen voor dit seizoen. Ik weet dat FC Famalicão een club is die erg groeit en die zich erg goed heeft bewezen voor jonge spelers», zei hij in een verklaring aan de media van de club uit Famalicão.

   «Ik ben erg blij om deel uit te maken van dit team en ik kan niet wachten om samen te werken met de media van de club. Ik ben erg enthousiast om de club te helpen haar doelstellingen te bereiken».

   Marktwaarde
   800 k €
   Nederland
   Tom van De Looi
   geboren/Leeftijd1999-07-02(25 - jaar oud)
   PositieMiddenveld (Verdedigende middenvelder)

   Foto's(1)

   Opmerkingen

   Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
   motivo:
   EGeen opmerkingen gemaakt.
   Gerelateerde items