Internationale
      Real Madrid slijpt de overwinning thuis

      Real Madrid nederlaag Rayo Vallecano

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/24 23:59
      E0

      Real Madrid overwonnen Rayo Vallecano in een dichtbij overwinning op Woensdag, 2x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 36 van La Liga. Tot deze speeldag, Carlo Ancelotti's team kwam van een nederlaag en Andoni Iraola's team kwam van twee nederlagen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Karim Benzema na 31 minuten, met een schot met de rechtervoet in de doos. Karim Benzema heeft de mijlpaal van dertig doelpunten voor het seizoen bereikt.

      In de 84e minuut, Raúl de Tomás ontslagen voor Rayo Vallecano, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Rodrygo scoorde de winnaar in de laatste minuten van de wedstrijd met een rechtervoetaanval van buiten de doos.

      Na het resultaat Real Madrid zijn 2e in de tabel, met 74 points, terwijl Rayo Vallecano op de plaats 12e zit, met 46 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, merengues speelt uit tegen Sevilla. In de tussentijd, Andoni Iraola's team speelt thuis tegen Villarreal.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      REAL MADRID
      TEKENEN
      RAYO VALLECANO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 24 mei 2023 - 18:30
      Santiago Bernabéu
      Gil Manzano
      2-1
      Karim Benzema 31'
      Rodrygo 89'
      Raúl de Tomás 84'