Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Brazilië voor Brazilië in een doelpunte

      U20 World Cup: Dominicaanse Republiek verliest van Brazilië

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/25 00:30
      E0

      Brazilië verpletterd Dominicaanse Republiek in een super overwinning op Woensdag, 6x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.D van de U20 World Cup. In de basiself stond Sávio.

      Met 37 minuten op de klok, Sávio openden de score voor Brazilië. In de 38e minuut, Ramon Menezes's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Marcos Leonardo.

      Na 57 minuten, Jean Pedroso verdubbelde de voorsprong voor Brazilië nationaal team. In de 82e minuut, Brazilië verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Giovane Nascimento. Na 85 minuten, Dominicaanse Republiek zag Edison Azcona weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. In de slotfase van het spel, Ramon Menezes's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Marlon Gomes. In de laatste minuten van de wedstrijd, Matheus Martins maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Brazilië speelt thuis tegen Nigeria. In de tussentijd, Dominicaanse Republiek host Italië.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BRAZIL
      TEKENEN
      DOMINICAN REPUBLIC
      Opmerkingen (0)
      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 24 mei 2023 - 22:00
      Malvinas Argentinas
      François Letexier
      6-0
      Savinho 37'
      Marcos Leonardo 38'
      Jean Pedroso 57'
      Giovane Nascimento 82'
      Marlon Gomes 90'
      Matheus Martins 90'