1xBet
     Internationale
     Overwinning nooit in twijfel voor Brazilië voor Brazilië in een doelpunte

     U20 World Cup: Dominicaanse Republiek verliest van Brazilië

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/05/25 00:30
     E0

     Brazilië verpletterd Dominicaanse Republiek in een super overwinning op Woensdag, 6x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.D van de U20 World Cup. In de basiself stond Svio.

     Met 37 minuten op de klok, Svio openden de score voor Brazilië. In de 38e minuut, Ramon Menezes's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Marcos Leonardo.

     Na 57 minuten, Jean Pedroso verdubbelde de voorsprong voor Brazilië nationaal team. In de 82e minuut, Brazilië verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Giovane Nascimento. Na 85 minuten, Dominicaanse Republiek zag Edison Azcona weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. In de slotfase van het spel, Ramon Menezes's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Marlon Gomes. In de laatste minuten van de wedstrijd, Matheus Martins maakte het einddoel van de wedstrijd.

     Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Brazilië speelt thuis tegen Nigeria. In de tussentijd, Dominicaanse Republiek host Italië.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     BRAZIL
     TEKENEN
     DOMINICAN REPUBLIC
     Opmerkingen (0)
     Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U woensdag, 24 mei 2023 - 22:00
     Malvinas Argentinas
     Franois Letexier
     6-0
     Savinho 37'
     Marcos Leonardo 38'
     Jean Pedroso 57'
     Giovane Nascimento 82'
     Marlon Gomes 90'
     Matheus Martins 90'