Internationale
        Eert zelfs in een spel vol met doelen

        Honors zelfs tussen Espanyol en Atlético Madrid

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
        2023/05/24 23:03
        E0

        Op speeldag 36, de wedstrijd tussen Espanyol en Atlético Madrid op Woensdag eindigde in een heel competitief gelijkspel, 3x3. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

        Met 21 minuten op de klok, Saúl Ñíguez openden de score voor Atlético Madrid. Kort voor de pauze, Antoine Griezmann schoot Diego Simeone's team tweede doelpunt.

        Na de pauze, Yannick Carrasco verdubbelde de voorsprong voor Madrid team. Met deze staking heeft Yannick Carrasco 10e doelen voor het seizoen bereikt. Na 64 minuten, César Montes ontslagen voor Espanyol. Na 76 minuten, Joselu scoorde het tweede doelpunt voor Barcelona team, vanaf de penaltystip. In de 79e minuut, Vinicius Souza scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

        Na het resultaat Atlético Madrid zijn 3e in de tabel, met 73 points, terwijl Espanyol op de plaats 19e zit, met 35 points. Volgende, Barcelona team speelt uit tegen Valencia. In de tussentijd, Diego Simeone's team speelt thuis tegen Real Sociedad.

        Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
        Relevant?
        Kwaliteit?
        Opiniepeiling
        RESULTATEN
        ESPANYOL
        TEKENEN
        ATLÉTICO DE MADRID
        Opmerkingen (0)
        Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
        motivo:
        EGeen opmerkingen gemaakt.
        klassieke wedstrijden
        U woensdag, 24 mei 2023 - 21:00
        Cornellà-El Prat
        Melero López
        3-3
        César Montes 64'
        Joselu 76' (pen.)
        Vinicius Souza 79'
        Saúl Ñíguez 21'
        Antoine Griezmann 44'
        Yannick Carrasco 46'